14/12/2019 14/12/2019 Αυτές τις ημέρες που πλησιάζει η μεγάλη εορτή της Γέννησης του Θεανθρώπου, του νηπιάσαντος για όλους εμάς Σωτήρος του κόσμου, συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας για την ανακούφιση χιλιάδων εμπερίστατων συνανθρώπων μας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, την Παρασκευή 20/12, θα μοιράσει 7.500 δέματα αγάπης...
14 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2019 - 18:54

7.500 δέματα αγάπης θα μοιραστούν στον Πειραιά

Διαδώστε:
7.500 δέματα αγάπης θα μοιραστούν στον Πειραιά

Αυτές τις ημέρες που πλησιάζει η μεγάλη εορτή της Γέννησης του Θεανθρώπου, του νηπιάσαντος για όλους εμάς Σωτήρος του κόσμου, συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας για την ανακούφιση χιλιάδων εμπερίστατων συνανθρώπων μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, την Παρασκευή 20/12, θα μοιράσει 7.500 δέματα αγάπης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς.

Η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς ευχαριστεί όλους όσοι στηρίζουν και συμπαραστέκονται παντί τρόπω σε αυτό το έργο και γνωστοποιεί ότι, ως αντίδωρο της πολύτιμης προσφοράς και αλληλεγγύης τους, θα τους αποσταλεί μια ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων