13/10/2020 13/10/2020 Σε κλίμα ιεράς κατανύξεως τελέσθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου της 10ης Οκτωβρίου στο Μετόχιον της Ιεράς Μονής Αναστάντος Χριστού Πειραιώς στο Βαρνάβα Αττικής οι ακολουθίες της μοναχικής κούρας του αδελφού της μονής Νεκταρίου Πουλιμάνη (κατά κόσμον Γεωργίου) και της ρασοφορίας του υποψηφίου κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς Αντωνίου Σαβιολίδη (κατά κόσμον Ανδρέα). Στην ακολουθία χοροστάτησε...
13 Οκτωβρίου, 2020 - 14:08
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2020 - 14:10

Ακολουθίες μοναχικής κουράς και ρασοφορίας από τον Μητροπολίτη Πειραιώς

Διαδώστε:
Ακολουθίες μοναχικής κουράς και ρασοφορίας από τον Μητροπολίτη Πειραιώς

Σε κλίμα ιεράς κατανύξεως τελέσθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου της 10ης Οκτωβρίου στο Μετόχιον της Ιεράς Μονής Αναστάντος Χριστού Πειραιώς στο Βαρνάβα Αττικής οι ακολουθίες της μοναχικής κούρας του αδελφού της μονής Νεκταρίου Πουλιμάνη (κατά κόσμον Γεωργίου) και της ρασοφορίας του υποψηφίου κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς Αντωνίου Σαβιολίδη (κατά κόσμον Ανδρέα).

Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος στο τέλος απηύθυνε προς τους αδελφούς λόγο πατρικό και συμβουλευτικό. Ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής αρχιμανδρίτης π. Μεθόδιος Κρητικός, στην αντιφώνησή του, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για το ανύστακτο ενδιαφέρον και την αγάπη με την οποία περιβάλλει την αδελφότητα, καθώς και την εν γένει συμβολή του στην πρόοδο και την ανάπτυξη αυτής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων