17/03/2020 17/03/2020 Η Πειραϊκή Εκκλησία ενημερώνει ότι ο Ραδιοφωνικός Σταθμός, θα συνεχίσει να αναμεταδίδει τις προβλεπόμενες, για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, Ιερές Ακολουθίες της Εκκλησίας μας από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείται μέσω του YouTube τις Ιερές Ακολουθίες και με απευθείας εικόνα μέσω του Στάθμου....
17 Μαρτίου, 2020 - 18:26

Αναμεταδόσεις και Απευθείας Εικόνα Ακολουθιών από την Πειραϊκή Εκκλησία

Διαδώστε:
Αναμεταδόσεις και Απευθείας Εικόνα Ακολουθιών από την Πειραϊκή Εκκλησία

Η Πειραϊκή Εκκλησία ενημερώνει ότι ο Ραδιοφωνικός Σταθμός, θα συνεχίσει να αναμεταδίδει τις προβλεπόμενες, για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, Ιερές Ακολουθίες της Εκκλησίας μας από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείται μέσω του YouTube τις Ιερές Ακολουθίες και με απευθείας εικόνα μέσω του Στάθμου.

“Τούτες τις δύσκολες ώρες ας εντείνουμε όλοι τις Προσευχές μας προς τον Δωρεοδότη Χριστό μας, προκειμένου να μας ελεήσει και να μας απαλλάξει από την λοιμώδη αυτή νόσο που ταλαιπωρεί όχι μόνο την χώρα μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο” καθώς αναφέρει η επίκαιρη ανακοίνωση. “Μείνετε συντονισμένοι στο ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας!”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων