07/10/2020 07/10/2020 Στο πλαίσιο ανανέωσης και αναβάθμισης του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, ανακοινώθηκε η λειτουργία του Μουσικού Ιδρύματος σε έναν σύγχρονο χώρο. Διδάσκονται όλα τα τμήματα κλασσικής, παραδοσιακής, βυζαντινής, λαϊκής και σύγχρονής μουσικής, Ανώτερα Θεωρητικά, Κλασσικό και Σύγχρονο Τραγούδι, Φωνητική και Ορθοφωνία, Μουσική Προπαιδεία και Μουσικοκινητική από 3-6 ετών με κρουστά όργανα και κουκλοθέατρο, προετοιμασία σε...
07 Οκτωβρίου, 2020 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2020 - 20:55

Ανανέωση και Αναβάθμιση του Ωδείου της Μητροπόλεως Πειραιώς

Διαδώστε:
Ανανέωση και Αναβάθμιση του Ωδείου της Μητροπόλεως Πειραιώς

Στο πλαίσιο ανανέωσης και αναβάθμισης του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, ανακοινώθηκε η λειτουργία του Μουσικού Ιδρύματος σε έναν σύγχρονο χώρο. Διδάσκονται όλα τα τμήματα κλασσικής, παραδοσιακής, βυζαντινής, λαϊκής και σύγχρονής μουσικής, Ανώτερα Θεωρητικά, Κλασσικό και Σύγχρονο Τραγούδι, Φωνητική και Ορθοφωνία, Μουσική Προπαιδεία και Μουσικοκινητική από 3-6 ετών με κρουστά όργανα και κουκλοθέατρο, προετοιμασία σε Μουσικά Σχολεία και Μουσικά Πανεπιστήμια.

Διδάσκουν καταξιωμένοι Καθηγητές, Μουσικολόγοι και Μουσικοπαιδαγωγοί εγνωσμένου κύρους, μεταξύ αυτών: Γρηγόρης Νταραβάνογλου, Γρηγόρης Ζάρκος και Νικόλαος Αμοργιανός Βυζαντινή Μουσική. Γιώργος Αραβίδης και Γιώργος Κόγκος Πιάνο και Ανώτερα Θεωρητικά. Βασίλης Κλουβάτος Κλασσικό και Παραδοσιακό Βιολί. Παναγιώτης Λάλεζας Παραδοσιακό Τραγούδι. Ηλίας Υφαντίδης Ποντιακή Λύρα. Εύα Μιχελιδάκη Κλασσικό Τραγούδι. Ζαχαρίας Τσίχλας Σύγχρονο Πιάνο. Μαρία Μιχαλοπούλου και Εύη Σιδέρη Πιάνο. Ζανέττα Καλοσκάμη Σύγχρονο Τραγούδι. Νίκος Κουλούρης Σαξόφωνο, Γιώργος Κωνσταντινίδης και Σταυρούλα Μέντη Βιολί, Άγγελος Αγκυρανόπουλος και Νίκος Παχάκης Κλασσική Κιθάρα, Ανδρέας Νιάκαρης Drums και Πέτρος Τριανταφυλλόπουλος Μπάσσο.

Γενικός Διευθυντής: Νικόλαος Αμοργιανός

Διευθυντής Σπουδών: Γεώργιος Κόγκος

Τα πτυχία και τα διπλώματα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, είναι αναγνωρισμένα από το Κράτος. Εγγραφές πραγματοποιούνται καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους.

Το Ωδείο βρίσκεται στην οδό Μπούρμπαχη 24, όπισθεν του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Πειραιώς και για περισσότερες μπορείτε να καλείτε στο 213 02 57 007.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων