25/03/2022 26/03/2022 Με την λαμπρότητα και την τιμή που αρμόζει στην σημερινή ημέρα πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος τελέστηκε η Πανηγυρική Δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλεως του Πειραιά. Στην συνέχεια στην πλατεία Καραϊσκάκη,...
25 Μαρτίου, 2022 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2022 - 0:17

Δοξολογία για την 25η Μαρτίου και κατάθεση στεφάνων στον Πειραιά

Διαδώστε:
Δοξολογία για την 25η Μαρτίου και κατάθεση στεφάνων στον Πειραιά

Με την λαμπρότητα και την τιμή που αρμόζει στην σημερινή ημέρα πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος τελέστηκε η Πανηγυρική Δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλεως του Πειραιά.

Στην συνέχεια στην πλατεία Καραϊσκάκη, τελέστηκε επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των Αγωνιστών του Έθνους και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του ήρωα της Ελληνικής Επαναστάσης Γεωργίου Καραϊσκάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων