01/04/2022 01/04/2022 Με αισθήματα ευγνωμοσύνης προς τον εν Τριάδι Πανάγιον Θεόν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ παρέστη στην αποσυναρμολόγηση των ικριωμάτων αγιογράφησης των 600 τ.μ. υπερμεγέθους τρούλου του Ιερού Ναού Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Παλαιάς Κοκκινιάς και στην αποκάλυψη του Παντοκράτορος και του αγιογραφικού κύκλου του τρούλου. Το έργο άρχισε προ διετίας και επιτυχώς ολοκληρώθηκε από...
01 Απριλίου, 2022 - 19:02
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2022 - 19:05

Δοξολογία και ευχαριστήριος αίνος για την ολοκλήρωση της αγιογράφησης τρούλου

Διαδώστε:
Δοξολογία και ευχαριστήριος αίνος για την ολοκλήρωση της αγιογράφησης τρούλου

Με αισθήματα ευγνωμοσύνης προς τον εν Τριάδι Πανάγιον Θεόν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ παρέστη στην αποσυναρμολόγηση των ικριωμάτων αγιογράφησης των 600 τ.μ. υπερμεγέθους τρούλου του Ιερού Ναού Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Παλαιάς Κοκκινιάς και στην αποκάλυψη του Παντοκράτορος και του αγιογραφικού κύκλου του τρούλου.

Το έργο άρχισε προ διετίας και επιτυχώς ολοκληρώθηκε από τον εξαιρετικό Καθηγητή Βυζαντινής Αγιογραφίας και δόκιμο Αγιογράφο κ. Γεώργιο Μποζά και τούς συνεργάτας του και είναι δωρεά του Ιδρύματος Γεωργίου και Αντιόπης Μανιάτη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων