18/04/2019 18/04/2019 Επίκαιρη εκπομπή για τα σωτηριώδη γεγονότα της Θείας Οικονομίας  θα μεταδοθεί από την Πειραϊκή Εκκλησία αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στις 11:00 το πρωί, απευθείας από τον αύλειο χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς. Συνεργάτες και παραγωγοί του ραδιοφωνικού Σταθμού,  θα βρίσκονται απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο της πόλης, για να παρουσιάσουν μια...
18 Απριλίου, 2019 - 18:59

Δωρεάν λαμπάδες για τα παιδιά το Σάββατο του Λαζάρου

Διαδώστε:
Δωρεάν λαμπάδες για τα παιδιά το Σάββατο του Λαζάρου

Επίκαιρη εκπομπή για τα σωτηριώδη γεγονότα της Θείας Οικονομίας  θα μεταδοθεί από την Πειραϊκή Εκκλησία αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στις 11:00 το πρωί, απευθείας από τον αύλειο χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς.

Συνεργάτες και παραγωγοί του ραδιοφωνικού Σταθμού,  θα βρίσκονται απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο της πόλης, για να παρουσιάσουν μια «ζωντανή εκπομπή» με επίκαιρα σχόλια και πατερικά κείμενα προ του Σταυρού και του Πάθους του Κυρίου μας.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής θα δοθούν αναμνηστικά δώρα και λαμπάδες (κυρίως στους μικρούς μας φίλους).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων