15/06/2019 15/06/2019 Στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς πραγματοποιούνται εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά και αφορούν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης (Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο). Τα Εκπαιδευτήρια οργανώνουν, επίσης, θερινό πρόγραμμα από 18 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές των Εκπαιδευτηρίων της Μητροπόλεως, αλλά και μαθητές άλλων σχολείων....
15 Ιουνίου, 2019 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2019 - 17:51

Εγγραφές στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Διαδώστε:
Εγγραφές στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς πραγματοποιούνται εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά και αφορούν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης (Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο).

Τα Εκπαιδευτήρια οργανώνουν, επίσης, θερινό πρόγραμμα από 18 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές των Εκπαιδευτηρίων της Μητροπόλεως, αλλά και μαθητές άλλων σχολείων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλευ, κολύμβηση αλλά και εκπαιδευτικές όπως πληροφορική, ξένες γλώσσες, θεατρικό παιχνίδι κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στο 210-4610915

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων