14/11/2022 14/11/2022 Με την αναχώρηση της Αγίας Ζώνης από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς και πριν την μετάβασή της στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, το Ιερό Κειμήλιο της Εκκλησίας ευλόγησε τους φιλοξενούμενους και τους εργαζομένους στο Γηροκομείο Πειραιώς. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ κόμισε το μοναδικό Θεομητορικό κειμήλιοσυνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη...
14 Νοεμβρίου, 2022 - 19:52
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2022 - 19:27

Εικόνες και βίντεο από την Αγία Ζώνη στο Γηροκομείο Πειραιά

Διαδώστε:
Εικόνες και βίντεο από την Αγία Ζώνη στο Γηροκομείο Πειραιά

Με την αναχώρηση της Αγίας Ζώνης από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς και πριν την μετάβασή της στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, το Ιερό Κειμήλιο της Εκκλησίας ευλόγησε τους φιλοξενούμενους και τους εργαζομένους στο Γηροκομείο Πειραιώς.

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ κόμισε το μοναδικό Θεομητορικό κειμήλιοσυνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά τη δέηση που τελέσθηκε παρουσία του διοικητικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και των γερόντων που φιλοξενούνται εκεί.

Κάμερα: Αντώνης Βαραμπούτης

Μοντάζ: Κωνσταντίνος Καμινάρης

Φωτό: Ι.Μ Πειραιώς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων