13/08/2019 13/08/2019 Ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά στον Υμηττό, που κατέκαψε ολοσχερώς τις εγκαταστάσεις εκπομπής και επεξεργασίας του σήματος του ραδιοφωνικού σταθμού, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του, με τη Χάρη του Θεού, η Πειραϊκή Εκκλησία εκπέμπει και πάλι στην Αττική και στους 91.2 των FM. Οι προσπάθειες, τώρα, επικεντρώνονται στην πλήρη αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε...
13 Αυγούστου, 2019 - 13:04
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2019 - 13:05

Εκπέμπει και πάλι στην Αττική η Πειραϊκή Εκκλησία 91.2 FM

Διαδώστε:
Εκπέμπει και πάλι στην Αττική η Πειραϊκή Εκκλησία 91.2 FM

Ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά στον Υμηττό, που κατέκαψε ολοσχερώς τις εγκαταστάσεις εκπομπής και επεξεργασίας του σήματος του ραδιοφωνικού σταθμού, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του, με τη Χάρη του Θεού, η Πειραϊκή Εκκλησία εκπέμπει και πάλι στην Αττική και στους 91.2 των FM.

Οι προσπάθειες, τώρα, επικεντρώνονται στην πλήρη αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η πυρκαγιά και στην αντικατάσταση του τεχνικού εξοπλισμού, το κόστος του οποίου είναι αρκετά μεγάλο.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να καταθέτουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό 072/54 500 049 της Πειραϊκής Εκκλησίας στην Εθνική Τράπεζα.

Για να μπορεί η Πειραϊκή Εκκλησία, να παραμένει το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων