29/03/2021 29/03/2021 Το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς προσφέρει ένα πακέτο δώρου που θα βοηθήσει τους πιστούς να βιώσουν με κατάνυξη την περίοδο της Μ. Σαρακοστής, της πιο ιερής περιόδου της Εκκλησίας, που χαρακτηρίζεται από το «χαροποιόν πένθος» και τη «χαρμολύπη» των Αγίων με αποκορύφωμα το Πάσχα, «την εορτήν των εορτών». Αποκτήστε με ένα τηλεφώνημα το CD...
29 Μαρτίου, 2021 - 19:27
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2021 - 19:28

«Εσταυρώθης δι΄εμέ» από το Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως

Διαδώστε:
«Εσταυρώθης δι΄εμέ» από το Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως

Το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς προσφέρει ένα πακέτο δώρου που θα βοηθήσει τους πιστούς να βιώσουν με κατάνυξη την περίοδο της Μ. Σαρακοστής, της πιο ιερής περιόδου της Εκκλησίας, που χαρακτηρίζεται από το «χαροποιόν πένθος» και τη «χαρμολύπη» των Αγίων με αποκορύφωμα το Πάσχα, «την εορτήν των εορτών».

Αποκτήστε με ένα τηλεφώνημα το CD «Εσταυρώθης δι΄εμέ» της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς που περιλαμβάνει αφηγήσεις και ύμνους από το «Ωσαννά» στο Θείο Πάθος και την Ανάσταση.

Μαζί με το διπλό CD το οποίο προλογίζει ο Σεβ. Μητρ. Πειραιώς κ.Σεραφείμ θα σας αποσταλούν δύο βιβλία:

Ο Ακάθιστος Ύμνος και οι Ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος.

Με κάθε αγορά, θα λάβετε ως δώρο το επετειακό Ημερολόγιο του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Πειραϊκή Εκκλησία» που είναι αφιερωμένο στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και τους Νεομάρτυρες της Εκκλησίας μας.

Για πληροφορίες και τηλεφωνικές παραγγελίες 210-4122625.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων