24/08/2023 24/08/2023 Η γνωστή ερμηνεύτρια Πέγκυ Ζήνα θα τραγουδήσει στην Φιλανθρωπική Συναυλία που διοργανώνει, για μία ακόμη φορά, η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, στις 20:00, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Με σκοπό την ενίσχυση του πολύπλευρου φιλανθρωπικού της έργου, η τοπική Εκκλησία...
24 Αυγούστου, 2023 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2023 - 14:12

Φιλανθρωπική συναυλία από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς με την Πέγκυ Ζήνα

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική συναυλία από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς με την Πέγκυ Ζήνα

Η γνωστή ερμηνεύτρια Πέγκυ Ζήνα θα τραγουδήσει στην Φιλανθρωπική Συναυλία που διοργανώνει, για μία ακόμη φορά, η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, στις 20:00, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Με σκοπό την ενίσχυση του πολύπλευρου φιλανθρωπικού της έργου, η τοπική Εκκλησία θα πραγματοποιήσει την μεγάλη κατ’ έτος φιλανθρωπική της συναυλία, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό για την Μητρόπολη Πειραιώς, προκειμένου να καλύψει ανάγκες συνανθρώπων μας που αναζητούν στήριγμα και βοήθεια στην δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν. Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες, τα μοναχικά άτομα, τους ανήμπορους ηλικιωμένους, τους ασθενείς, τους εξαρτημένους από ουσίες νέους, τους πυρόπληκτους και τους αστέγους.

Ας στηρίξουμε και εμείς την μεγάλη φιλανθρωπική δράση της Πειραϊκής Εκκλησίας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Στην εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσουν η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Αλφιέρης, θα συμμετάσχει και η μαθητική χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Διάθεση προσκλήσεων γίνεται από τους Ιερούς Ναούς και το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία», από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς έναντι του σταθμού METRO και ηλεκτρονικά από τo ticketservices.gr

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2104118646 και στο 2104122625.

Δείτε το σχετικό trailer της τηλεόρασης του MEGA:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων