14/11/2022 15/11/2022 Λίγο πριν την αναχώρηση της Αγίας Ζώνης για το Άγιον Όρος από τον Πειραιά την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ κόμισε το μοναδικό Θεομητορικό κειμήλιο από την επίγεια ζωής της Παναγίας προς ευλογία στους τρόφιμους και στο προσωπικό του Γηροκομείου Πειραιά, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς...
14 Νοεμβρίου, 2022 - 17:34
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2022 - 2:33

Η Αγία Ζώνη στο Γηροκομείο Πειραιά προς ευλογία τροφίμων και προσωπικού (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η Αγία Ζώνη στο Γηροκομείο Πειραιά προς ευλογία τροφίμων και προσωπικού (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν την αναχώρηση της Αγίας Ζώνης για το Άγιον Όρος από τον Πειραιά την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ κόμισε το μοναδικό Θεομητορικό κειμήλιο από την επίγεια ζωής της Παναγίας προς ευλογία στους τρόφιμους και στο προσωπικό του Γηροκομείου Πειραιά, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Κάμερα: Αντώνης Βαραμπούτης

Μοντάζ: Κωνσταντίνος Καμινάρης

Καθ’ όλη τη διάρκεια της υποδοχής της Αγίας Ζώνης στο ίδρυμα, τρόφιμοι, προσωπικό και επισκέπτες προσκυνούσαν με ευλάβεια το Ιερό κειμήλιο, ενώπιον του οποίου τελέστηκε Δέηση υπέρ υγείας. Είναι γνωστά, άλλωστε, τα αμέτρητα θαύματα της Αγίας Ζώνης, στα οποία τόσο ο Γέροντας Εφραίμ, όσο και οι Βατοπαιδινοί Πατέρες γίνονται μάρτυρες καθημερινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Πειραιάς αποχαιρέτησε με ευλάβεια την Αγία Ζώνη (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Τίμια Ζώνη: Επιστρέφει στο Άγιο Όρος μετά το λαϊκό προσκύνημα στον Πειραιά (ΦΩΤΟ / ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων