30/06/2019 30/06/2019 Την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία των Αποστολικών Διαταγών τέλεση σήμερα Κυριακή (30.03.2019) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Πειραιώς. Με την δέουσα τάξη και Ιεροπρέπεια και παρουσία πλήθους κόσμου που μετείχε της Θείας Λατρείας, ο Σεβασμιώτατος τέλεση την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία προς τιμήν των Αγίων Αποστόλων, την σύναξη των οποίων τιμά σήμερα...
30 Ιουνίου, 2019 - 12:54
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2019 - 12:56

Η Αρχαιοπρεπής Θ. Λειτουργία των Αποστολικών διαταγών στη Μητρ. Πειραιώς

Διαδώστε:
Η Αρχαιοπρεπής Θ. Λειτουργία των Αποστολικών διαταγών στη Μητρ. Πειραιώς

Την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία των Αποστολικών Διαταγών τέλεση σήμερα Κυριακή (30.03.2019) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Πειραιώς.

Με την δέουσα τάξη και Ιεροπρέπεια και παρουσία πλήθους κόσμου που μετείχε της Θείας Λατρείας, ο Σεβασμιώτατος τέλεση την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία προς τιμήν των Αγίων Αποστόλων, την σύναξη των οποίων τιμά σήμερα η Εκκλησίας μας.

Κατά την διάρκεια του κηρύγματός του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Αποστολικότητα της Εκκλησίας μας η οποία αποτελεί και το εχέγγυο της γνησιότητός της.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων