04/01/2020 04/01/2020 Με λαμπρότητα θα τιμηθεί και φέτος στον Πειραιά, η Δεσποτική εορτή των Θεοφανείων. Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, την Δευτέρα 06/01, ανήμερα της εορτής, το πρωί θα τελεσθούν ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία και ο Αγιασμός των υδάτων. Στις 11:00 το πρωί, στην προβλήτα απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς, θα...
04 Ιανουαρίου, 2020 - 18:08
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2020 - 17:58

Η Δεσποτική Εορτή των Θεοφανείων στον Πειραιά (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Διαδώστε:
Η Δεσποτική Εορτή των Θεοφανείων στον Πειραιά (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Με λαμπρότητα θα τιμηθεί και φέτος στον Πειραιά, η Δεσποτική εορτή των Θεοφανείων.

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, την Δευτέρα 06/01, ανήμερα της εορτής, το πρωί θα τελεσθούν ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία και ο Αγιασμός των υδάτων. Στις 11:00 το πρωί, στην προβλήτα απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς, θα γίνει η τελετή Αγιασμού των υδάτων. Οι Ιερές Ακολουθίες, οι οποίες θα μεταδοθούν απευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίιας, θα τελεσθούν Προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, συμπαραστατουμένου υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Η Τελετή Αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων