17/11/2023 17/11/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς αγωνίζεται να αντιμετωπίσει το οξύτατο θέμα της αστεγίας στο μεγάλο λιμάνι, όπου συνωθούνται 300 και πλέον άστεγοι συνάνθρωποί μας, με την φιλοξενία τους σε Ξενοδοχειακές μονάδες της πόλεως του Πειραιώς και προσπαθεί να ανιδρυθεί μόνιμος στέγη πλησίον στη δομή του μεγάλου λιμανιού για την αντιμετώπιση της αστεγίας, με την αγορά σχετικού...
17 Νοεμβρίου, 2023 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2023 - 12:22

Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς για την αντιμετώπιση της αστεγίας από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. στον Πειραιά

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς για την αντιμετώπιση της αστεγίας από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. στον Πειραιά

Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς αγωνίζεται να αντιμετωπίσει το οξύτατο θέμα της αστεγίας στο μεγάλο λιμάνι, όπου συνωθούνται 300 και πλέον άστεγοι συνάνθρωποί μας, με την φιλοξενία τους σε Ξενοδοχειακές μονάδες της πόλεως του Πειραιώς και προσπαθεί να ανιδρυθεί μόνιμος στέγη πλησίον στη δομή του μεγάλου λιμανιού για την αντιμετώπιση της αστεγίας, με την αγορά σχετικού ακινήτου που απαιτεί ποσόν 1.500.000€.

Επομένως κάθε συμβολή στην αντιμετώπιση του οξυτάτου αυτού κοινωνικού προβλήματος είναι ευπρόσδεκτη.

Σε ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη, σημειώνει:

“Για την εναντίωση στην λειτουργία μονάδος αντιμετωπίσεως της αστεγίας με Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. ύψους 500.000€ δημοσιοποιούμε επιστολη μας προς τον Εξοχώτατο Δήμαρχον Πειραιώς κ. Ιωάννην Μώραλην, που καταδεικνύει την αλήθεια των πραγμάτων”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων