08/03/2019 08/03/2019 Η “Ημέρα Σταδιοδρομίας” διοργανώνεται από τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μία  εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού όπου θα παρουσιασθεί το εξεταστικό σύστημα ΑΕΙ- ΤΕΙ και η σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Εταιρεία Συμβούλων Σταδιοδρομίας Orientum, την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 18:30 στην αίθουσα...
08 Μαρτίου, 2019 - 19:03

Η “Ημέρα Σταδιοδρομίας” στη Μητρόπολη Πειραιώς

Διαδώστε:
Η “Ημέρα Σταδιοδρομίας” στη Μητρόπολη Πειραιώς

Η “Ημέρα Σταδιοδρομίας” διοργανώνεται από τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μία  εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού όπου θα παρουσιασθεί το εξεταστικό σύστημα ΑΕΙ- ΤΕΙ και η σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Εταιρεία Συμβούλων Σταδιοδρομίας Orientum, την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων και μπορούν να την παρακολουθήσουν μαθητές Γ΄ Γυμνασίου, Α΄-Β΄-Γ΄ Λυκείου, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων