25/10/2022 25/10/2022 Ο  Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ παρέστη στην ολοκλήρωση της κατασκευής καί του εξοπλισμού του Συνεδριακού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, που ανηγέρθη στον ιδιόκτητο αύλειο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Δημητρίου Ν. Φαλήρου. Το Συνεδριακό Κέντρο οικοδομήθηκε  με δωρεές και μόνον μελών της Εκκλησίας και με την ανύστακτη μέριμνα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και του...
25 Οκτωβρίου, 2022 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2022 - 16:29

Η Μητρόπολη Πειραιώς απέκτησε το δικό της συνεδριακό κέντρο

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Πειραιώς απέκτησε το δικό της συνεδριακό κέντρο

Ο  Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ παρέστη στην ολοκλήρωση της κατασκευής καί του εξοπλισμού του Συνεδριακού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, που ανηγέρθη στον ιδιόκτητο αύλειο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Δημητρίου Ν. Φαλήρου.

Το Συνεδριακό Κέντρο οικοδομήθηκε  με δωρεές και μόνον μελών της Εκκλησίας και με την ανύστακτη μέριμνα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Δημητρίου Ν. Φαλήρου και ιδίως του Προέδρου του, Πρωτοπρεσβύτερου Ιωάννου Λιακόσταυρου.

Το νέο συνεδριακό κέντρο είναι υπερσύγχρονο σε όλους τους τομείς και τεχνολογίας όπως στον ήχο, την εικόνα και το φωτισμό. Έχει δε χωρητικότητα 200 συνέδρους.

Αποτελείται από τριώροφη οικοδομή συνολικού εμβαδού 1500 τ.μ. και ειδικότερα ο πρώτος όροφος θα χρησιμοποιείται ως χώρος εστιάσεως, ο δεύτερος ως χώρος υποδοχής των συνέδρων (Αρχονταρίκι) και ο τρίτος ως συνεδριακό κέντρο.

Υπάρχει πρόβλεψη μεταφραστικών τμημάτων και ο εξοπλισμός του όλου έργου είναι υπερσυγχρόνου τεχνολογίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων