01/02/2021 01/02/2021 Στη δικαστική διακαίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, πρώτου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Πειραιώς και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρεται με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς.  Μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει: “η πλήρης αυτή δικαίωση του ευπατρίδη και μεγάλου Ευεργέτου της πόλεως και της Μητροπόλεως του Πειραιώς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αποτελεί διαίωση της εξαιρέτου οικογενείας του και του...
01 Φεβρουαρίου, 2021 - 13:31

Η Μητρόπολη Πειραιώς για την δικαστική δικαίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Πειραιώς για την δικαστική δικαίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Στη δικαστική διακαίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, πρώτου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Πειραιώς και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρεται με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς. 

Μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει: “η πλήρης αυτή δικαίωση του ευπατρίδη και μεγάλου Ευεργέτου της πόλεως και της Μητροπόλεως του Πειραιώς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αποτελεί διαίωση της εξαιρέτου οικογενείας του και του πλήθους των συνεργατών του και καταδεικνύει το αδιαμφισβήτητο ήθος του και τα ηγετικά του χαρίσματα και την αδάμαστη και ακατάβλητη ψυχή του”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων