16/03/2020 16/03/2020 Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας «Ρόδον Αμάραντον» εκ του ομωνύμου παρεκκλησίου η οποία θαυματουργικώς ανευρέθη υπό αλιέως στην Πειραϊκή Ακτή και απάλλαξε τον Πειραιά από την λοιμική νόσο της ευλογιάς το 1895, θα περιέλθει τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς προς θεραπεία, αγιασμό και επιστηριγμό των πιστών από την Δευτέρα 16 Μαρτίου έως τις...
16 Μαρτίου, 2020 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2020 - 17:54

Η Παναγία “Ρόδον το Αμάραντον” παρηγορεί τους Πειραιώτες

Διαδώστε:
Η Παναγία “Ρόδον το Αμάραντον” παρηγορεί τους Πειραιώτες

Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας «Ρόδον Αμάραντον» εκ του ομωνύμου παρεκκλησίου η οποία θαυματουργικώς ανευρέθη υπό αλιέως στην Πειραϊκή Ακτή και απάλλαξε τον Πειραιά από την λοιμική νόσο της ευλογιάς το 1895, θα περιέλθει τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς προς θεραπεία, αγιασμό και επιστηριγμό των πιστών από την Δευτέρα 16 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου.

Συγκεκριμένα:

Στους Ναούς της Β΄Αρχιερατικής περιφέρειας από 16-21 Μαρτίου.

Στους Ναούς της Δ΄Αρχιερατικής Περιφέρειας από 23-28 Μαρτίου.

Στους Ναούς της Γ΄Αρχιερατικής Περιφέρειας από 30 Μαρτίου έως 4 Απριλίου.

Στους Ναούς της Α΄Αρχιερατικής Περιφέρειας από 6-11 Απριλίου.

Περισσότερα στοιχεία για το θαύμα της Θεοτόκου, παραθέτει ο ιστορικός και συνεργάτης του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού Στέφανος Μίλεσης στο βιβλίο του «Τα θαύματα της πίστεως στον Πειραιά» όπως καταγράφηκε και αποτυπώθηκε σε εφημερίδες και έντυπα της εποχής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων