07/07/2020 07/07/2020 Η Πειραϊκή Εκκλησία 91.2 fm ταξιδεύει σε λίγες ημέρες στον Άγιο Παΐσιο και σε περίπλου του Αγ. Όρους, μαζί με τους ακροατές της. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΣ: 24- 26 Ιουλίου 2020 1η ημέρα: 24/07/2020. Αθήνα Ι.Μ. Οσίου Εφραίμ Κατερίνης Θεσσαλονίκη Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, κατευθυνόμαστε στους πρόποδες του...
07 Ιουλίου, 2020 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2020 - 17:43

Η Πειραϊκή Εκκλησία στον Άγιο Παΐσιο και σε περίπλου του Αγίου Όρους

Διαδώστε:
Η Πειραϊκή Εκκλησία στον Άγιο Παΐσιο και σε περίπλου του Αγίου Όρους

Η Πειραϊκή Εκκλησία 91.2 fm ταξιδεύει σε λίγες ημέρες στον Άγιο Παΐσιο και σε περίπλου του Αγ. Όρους, μαζί με τους ακροατές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΣ:

24- 26 Ιουλίου 2020

1η ημέρα:

24/07/2020.

Αθήνα
Ι.Μ. Οσίου Εφραίμ Κατερίνης
Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, κατευθυνόμαστε στους πρόποδες του Ολύμπου, κοντά στο χωριό Κονταριώτισσα της Κατερίνης για να επισκεφτούμε το γυναικείο μοναστήρι του μεγάλου Πατέρα της Ορθοδοξίας Οσίου Εφραίμ του Σύρου, το μοναδικό προσκύνημα του Αγίου στον Ελλαδικό χώρο. Ελεύθερος χρόνος για πνευματική ξεκούραση και εκ νέου αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη και το ξενοδοχείο διαμονής μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο στο ξενοδοχείο σε μπουφέ & διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα:

25/07/2020.

Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Σουρωτής

Περίπλους Αγίου Όρους

Νωρίς το πρωί, αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για να επισκεφτούμε την γυναικεία Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σουρωτής, η οποία βρίσκεται σε ένα καταπράσινο τοπίο. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα στο καθολικό της, όπου βρίσκονται τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη, αλλά και στον τάφο του Αγίου Παΐσιου. Μετά το προσκύνημά μας εκ νέου αναχώρηση για το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, όπου θα επισκεφτούμε την Ουρανούπολη, τον τελευταίο κοσμικό τόπο όπου φτάνει ο επισκέπτης για να περάσει τα υδάτινα σύνορα της Μοναστικής Πολιτείας. Θα επιβιβαστούμε στο πλοιάριο, για να πραγματοποιήσουμε τον περίπλου του Αγίου Όρους, ένα μοναδικό ταξίδι το οποίο γίνεται σε κοντινή απόσταση από την ακτή και η διάρκειά του είναι περίπου 3 ώρες. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα μοναστήρια, Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Διονυσίου, Σίμωνος Πέτρας, Παντελεήμονος ή Ρώσικο, Λιμάνι Δάφνης, Μονή Γρηγορίου, Αγίου Παύλου, Νέα Σκήτη, Σκήτη Αγίας Άννας και θα μάθουμε για την ιστορία τους, αλλά και τη ζωή των μοναχών από την ξεναγό μας. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο στο ξενοδοχείο σε μπουφέ και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα:

26/07/2020.

Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής (Εκκλησιασμός)

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου

Περιήγηση πόλης

Αθήνα
Νωρίς το πρωί, αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής όπου θα συμμετάσχουμε στη Θεία Λειτουργία. Έπειτα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για να πάρουμε το πρωινό μας και εκ νέου αναχώρηση για τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης πριν αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα. Το μεσημέρι πορεία επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, καφέ και φαγητό. Άφιξη στην Αθήνα το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Τιμή κατ’ άτομο με διαμονή στο Rotonda Hotel 3* ή στο Vergina Hotel 3*

Μονόκλινο: 280€
Δίκλινο / Τρίκλινο: 225€
Παιδί έως 12 σε τρίκλινο: 170€

Περιλαμβάνονται:

Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας (τα ξενοδοχεία είναι κεντρικά)
Ημιδιατροφή καθημερινά σε μπουφέ
Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο
Εισιτήριο πλοίου για την κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος
Ο φόρος διαμονής αξίας 1,5€ το δωμάτιο ημερησίως
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Αρχηγός εκδρομής
Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

Ποτά & αναψυκτικά
Γεύματα και δείπνα εκτός της ημιδιατροφής στο ξενοδοχείο
Φιλοδωρήματα
Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα

Σημεία και ώρες συγκέντρωσης και αναχώρησης:

1ο σημείο: Σύνταγμα (Άγνωστος Στρατιώτης) 07:00

2ο σημείο: Πειραιάς (Ιερός Ναός Αγ. Τριάδας) 07:30

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής : 210 41 18 602 – 210 41 18640 και ΕΔΩ

Σημείωση για όλα τα Προσκυνήματα:

Το λεωφορείο που θα χρησιμοποιηθεί στην εκδρομή μας, ο οδηγός, ο αρχηγός της εκδρομής, τα ξενοδοχεία που θα καταλύσουμε αλλά και το πλοιάριο της κρουαζιέρας, θα πληρούν όλους τους κανόνες που έχει θεσπίσει το κράτος περί υγιεινής και ασφάλειας και θα φέρουν πιστοποίηση περί του Covid-19.

Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί ή ακόμα και να αφαιρεθεί κάτι αν κριθεί αναγκαίο από τον αρχηγό της εκδρομής για την καλύτερη διεξαγωγή του.

Η κατοχύρωση της θέσεως θεωρείται δεδομένη μετά από την καταβολή της οριζόμενης προκαταβολής. Σε περίπτωση ακύρωσης θέσης στην Εκδρομή είκοσι μέρες (20) πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία αναχώρησης, επιστρέφεται το ποσό στο ακέραιο.

Για περισσότερες πληροφορίες
210 41 18 646 (εσωτ. 3) και info [ at ] peradio [ dot ] com

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων