30/04/2021 30/04/2021 Τηρουμένων όλων των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων, τελέστηκαν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή οι Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες καθώς και η Ακολουθία του Εσπερινού της Αποκαθηλώσεως στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π.Δανιήλ Ψωίνος. Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ ανέφερε...
30 Απριλίου, 2021 - 17:54
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2021 - 17:39

“Η σημερινή ημέρα κηρύσσει την δύναμη της αγάπης χωρίς όρια”

Διαδώστε:
“Η σημερινή ημέρα κηρύσσει την δύναμη της αγάπης χωρίς όρια”

Τηρουμένων όλων των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων, τελέστηκαν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή οι Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες καθώς και η Ακολουθία του Εσπερινού της Αποκαθηλώσεως στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π.Δανιήλ Ψωίνος.

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ ανέφερε πως «η πανάχραντος σημερινή ημέρα κηρύσσει, όχι την τρεπτή αγάπη της δυνάμεως της εφημέρου, αλλά την άφθιτη δύναμη της αγάπης χωρίς όρια. Αυτήν που μας χάρισε ο ενσαρκωθείς Θεός Λόγος», ευχόμενος σε όλους «Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων