24/02/2019 24/02/2019 Την Τίμια Κάρα του Αγίου Παρθενίου, Επισκόπου Λαμψάκου, θα έχει την ευλογία να φιλοξενήσει ο Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Πειραιώς, κατά το χρονικό διάστημα 22 με 26 Μαρτίου 2019, στο πλαίσιο της μεγάλης πανηγύρεως του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Η Τίμια Κάρα του Αγίου είναι θησαυρισμένη στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρυμάλλη στα Ψαχνά Ευβοίας, από όπου...
24 Φεβρουαρίου, 2019 - 18:20

Η Τίμια Κάρα του Αγίου Παρθενίου στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Διαδώστε:
Η Τίμια Κάρα του Αγίου Παρθενίου στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Την Τίμια Κάρα του Αγίου Παρθενίου, Επισκόπου Λαμψάκου, θα έχει την ευλογία να φιλοξενήσει ο Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Πειραιώς, κατά το χρονικό διάστημα 22 με 26 Μαρτίου 2019, στο πλαίσιο της μεγάλης πανηγύρεως του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Η Τίμια Κάρα του Αγίου είναι θησαυρισμένη στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρυμάλλη στα Ψαχνά Ευβοίας, από όπου θα έλθει προς τον Ιερό Ναό με την ευλογία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής, Αρχιμ. π. Ιακώβου Μπαλωμένου.

 

 

ΦΩΤΟ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ: leipsanothiki.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων