23/12/2022 23/12/2022 Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια άκουσε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στα νέα γραφεία της τοπικής Εκκλησίας. Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών, παιδιά από τα Εκπαιδευτήρια της Μητρόπολης, καθώς και άλλοι φορείς του Πειραιά επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο προκειμένου να του ευχηθούν, αλλά και να λάβουν τη ευχή του για τις ημέρες του Αγίου...
23 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2022 - 18:36

Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στον Μητροπολίτη Πειραιώς

Διαδώστε:
Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στον Μητροπολίτη Πειραιώς

Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια άκουσε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στα νέα γραφεία της τοπικής Εκκλησίας.

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών, παιδιά από τα Εκπαιδευτήρια της Μητρόπολης, καθώς και άλλοι φορείς του Πειραιά επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο προκειμένου να του ευχηθούν, αλλά και να λάβουν τη ευχή του για τις ημέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού, του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, την Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά και τους μαθητές και μαθήτριες του 34ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

Χθες είχε την ευκαιρία να ακούσει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από την Μπάντα του Λιμενικού Σώματος.

Ο Σεβασμιώτατος αντευχήθηκε σε όλους προσφέροντας μαζί τις ευχές και τις ευλογίες του Χριστουγεννιάτικα κεράσματα.

 

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων