06/02/2019 06/02/2019 Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς θα τελεσθεί υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, το μνημόσυνο του Γέροντος Νεκταρίου Βιτάλη, Μεγάλου Ευεργέτου του Ναού, την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στις 19:00. Κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον θεολόγο-συγγραφέα Μανώλη Μελινό και θα προβληθούν βίντεο και φωτεινές διαφάνειες από...
06 Φεβρουαρίου, 2019 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2019 - 19:02

Μνημόσυνο στον Πειραιά για τον Γέροντα Νεκτάριο Βιτάλη

Διαδώστε:
Μνημόσυνο στον Πειραιά για τον Γέροντα Νεκτάριο Βιτάλη

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς θα τελεσθεί υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, το μνημόσυνο του Γέροντος Νεκταρίου Βιτάλη, Μεγάλου Ευεργέτου του Ναού, την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στις 19:00. Κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον θεολόγο-συγγραφέα Μανώλη Μελινό και θα προβληθούν βίντεο και φωτεινές διαφάνειες από τη σεπτή και αγιασμένη ζωή του Γέροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων