31/07/2021 31/07/2021 Γευστικά Μοναστηριακά προϊόντα για την ευλογημένη περίοδο της νηστείας του 15Αυγούστου, μπορείτε να αναζητήσετε στην Έκθεση Χριστιανικού Βιβλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Νηστήσιμες ταλιατέλες με διάφορα λαχανικά, νηστήσιμο τραχανά και χυλοπίτες λαχανικών, όσπρια, Γλυκά του κουταλιού, Μαρμελάδες και ποικιλία από παραδοσιακά λουκούμια. Επίσης, από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς μπορείτε να προμηθευτείτε μία μοναδική...
31 Ιουλίου, 2021 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2021 - 16:21

Μοναστηριακά προϊόντα για την ευλογημένη περίοδο της νηστείας

Διαδώστε:
Μοναστηριακά προϊόντα για την ευλογημένη περίοδο της νηστείας

Γευστικά Μοναστηριακά προϊόντα για την ευλογημένη περίοδο της νηστείας του 15Αυγούστου, μπορείτε να αναζητήσετε στην Έκθεση Χριστιανικού Βιβλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Νηστήσιμες ταλιατέλες με διάφορα λαχανικά, νηστήσιμο τραχανά και χυλοπίτες λαχανικών, όσπρια, Γλυκά του κουταλιού, Μαρμελάδες και ποικιλία από παραδοσιακά λουκούμια.

Επίσης, από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς μπορείτε να προμηθευτείτε μία μοναδική συλλογή προσφοράς που περιλαμβάνει εγκόλπιο με την μικρή και τη μεγάλη Παράκληση της Παναγίας μας, μία εικόνα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου σε χρυσοτυπία, αλλά και την Ακολουθία του μικρού Παρακλητικού κανόνος σε CD.

Υπάρχει και δυνατότητα παράδοσης κατ’ οικον.

Για πληροφορίες και τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινωνήστε με το 210 41 22 625.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων