28/06/2022 29/06/2022 Η τελετή ορκωμοσίας των νέων Σημαιοφόρων τάξεως 2022 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ και παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία και επέδωσε τα ξίφη στους ορκισθέντες. Ορκίστηκαν συνολικά 38 Σημαιοφόροι (27 Μάχιμοι και 11 Μηχανικοί) εκ των οποίων 4...
28 Ιουνίου, 2022 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2022 - 6:48

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς στην ορκωμοσία νέων Σημαιοφόρων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς στην ορκωμοσία νέων Σημαιοφόρων

Η τελετή ορκωμοσίας των νέων Σημαιοφόρων τάξεως 2022 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ και παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία και επέδωσε τα ξίφη στους ορκισθέντες.

Ορκίστηκαν συνολικά 38 Σημαιοφόροι (27 Μάχιμοι και 11 Μηχανικοί) εκ των οποίων 4 από την Κύπρο και 1 από την Ιορδανία.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο βουλευτής Β’ Πειραιώς κ. Ιωάννης Τραγάκης ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, ο Αρχηγός Π.Σ. Αντιστράτηγος Π.Σ. Αλέξιος Ράπανος, μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι των κομμάτων, της εκκλησίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και οι συγγενείς και φίλοι των νέων Σημαιοφόρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων