29/01/2021 29/01/2021 Την 28η Ιανουαρίου, συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από την εις Κύριον εκδημία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου (1939 – 2008). Για το λόγο αυτό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, βρέθηκε στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών προκειμένου να τελέσει επί του τάφου Επιμνημόσυνη Δέηση, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου πρωθιεράρχου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...
29 Ιανουαρίου, 2021 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2021 - 20:58

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς υπηρέτησε με αφοσίωση τον μακαριστό Χριστόδουλο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς υπηρέτησε με αφοσίωση τον μακαριστό Χριστόδουλο

Την 28η Ιανουαρίου, συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από την εις Κύριον εκδημία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου (1939 – 2008).

Για το λόγο αυτό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, βρέθηκε στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών προκειμένου να τελέσει επί του τάφου Επιμνημόσυνη Δέηση, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου πρωθιεράρχου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, υπηρέτησε με πιστότητα και αφοσίωση τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο κυρό Χριστόδουλο από τη θέση του Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου ως Επίσκοπος Χριστιανουπόλεως, μέχρι και την εκλογή του τον Φεβρουάριο του 2006 στον Θρόνο της Μητροπόλεως Πειραιώς, ενώ τον Μάρτιο του ίδιου έτους, ως τοποτηρητής της τοπικής Εκκλησίας ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος κυρός Χριστόδουλος τον ενθρόνισε Μητροπολίτη Πειραιώς, Φαλήρου, Δραπετσώνας και Αγίου Ιωάννου Ρέντη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων