08/02/2024 08/02/2024 Ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά, Ταξίαρχος Αριστείδης Λυμπεράτος επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο «ΜΑΡΙΝΑΚΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ. Ο κ. Λυμπεράτος επί τη αναλήψει των νέων του καθηκόντων θεώρησε απαραίτητο να λάβει την ευλογία και την ευχή του Σεβασμιωτάτου, ενημερώνοντάς τον παράλληλα για θέματα...
08 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:23
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2024 - 13:30

Ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά στον Μητροπολίτη Σεραφείμ

Διαδώστε:
Ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά στον Μητροπολίτη Σεραφείμ

Ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά, Ταξίαρχος Αριστείδης Λυμπεράτος επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο «ΜΑΡΙΝΑΚΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Ο κ. Λυμπεράτος επί τη αναλήψει των νέων του καθηκόντων θεώρησε απαραίτητο να λάβει την ευλογία και την ευχή του Σεβασμιωτάτου, ενημερώνοντάς τον παράλληλα για θέματα που αφορούν τόσο την πόλη του Πειραιά όσο και την περιφέρεια γενικότερα.

Κατά την εθιμοτυπική, αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστική αυτή συνάντηση, αντηλλάγησαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών, κοινωνικά θέματα, θέματα καταστολής της εγκληματικότητας και εν γένει της παραβατικότητας κ.α. Και οι δύο επεσήμαναν από την πλευρά τους, την ανάγκη συνεργασίας όλων των θεσμών της ευρύτερης περιοχής.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή κ.Αριστείδη Λυμπεράτο, υπογραμμίζοντας πως τόσο η τοπική Εκκλησία, όσο και ο ίδιος προσωπικά θα βρεθούν αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο που επιτελεί το Σώμα και θα του παρασχεθεί από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς κάθε δυνατή βοήθεια προς όφελος και εξυπηρέτηση των πολιτών. Τον συνεχάρη για το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και για την αποτελεσματικότητα του Σώματος.

Τέλος, του ευχήθηκε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να επιτελεί το ιερό λειτούργημα που του έχει αναθέσει η πολιτεία και του προσέφερε ως Ευλογία μία Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, με την ευχή να προστατεύει και να καθοδηγεί τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων