18/12/2020 18/12/2020 Επιταγή αξίας 10.000 ευρώ για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας, παρέδωσε σήμερα Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 εκ μέρους του ηγέτη και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού κ.Ευάγγελου Μαρινάκη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Σ.Φ.Π. κ. Κωσταντίνος Καραπαπάς. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη για την συνεχή...
18 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2020 - 18:47

Ο Ολυμπιακός αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Πειραιώς

Διαδώστε:
Ο Ολυμπιακός αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Πειραιώς

Επιταγή αξίας 10.000 ευρώ για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας, παρέδωσε σήμερα Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 εκ μέρους του ηγέτη και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού κ.Ευάγγελου Μαρινάκη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Σ.Φ.Π. κ. Κωσταντίνος Καραπαπάς.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη για την συνεχή στήριξή του στο Φιλανθρωπικό και όχι μόνο έργο της Μητροπόλεώς μας, τονίζοντας πως «ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα η οποία εκφράζει διαχρονικά όχι μόνο τον Πειραιά, αλλά όλο τον Ελληνισμό».

Σημείωσε πως η ομάδα του Ολυμπιακού «προσφέρει και πάλι την μεγάλη, τη δυναμική συμβολή της στο έργο της φιλαλληλίας, της κοινωνικής συναντίληψης και της ανθρώπινης συμπαράστασης», συμπληρώνοντας: «Θέλω να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου τόσο στον αγαπητό αντιπρόεδρο κ.Κωνσταντίνο Καραπαπά, όσο και στα μέλη του Ολυμπιακού και βέβαια στον ευπατρίδη Πειραιώτη και εξαίρετο άνθρωπο Βαγγέλη Μαρινάκη για αυτή την αδιάπτωτη συνεισφορά αγάπης, για αυτή την ατελεύτητη προσφορά ευγένειας, καλοσύνης και κυρίως του τρόπου υπάρξεως που εκφράζει διαχρονικά ο Ολυμπιακός, το ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’, την ευψυχία που είναι τόσο απαραίτητα στοιχεία στην σημερινή δύσκολη περίπτωση αντιμετωπίσεως ενός αδιόρατου μικροοργανισμού ο οποίος όμως έχει καταβάλει όλο τον μεγάλο πλανήτη μας».

Τέλος, ευχήθηκε στην ομάδα να έχει «πάντα νίκες, πάντα δύναμη και πάντα άριστη εκπροσώπηση της πατρίδας στα διεθνή αθλητικά δρώμενα» και «κάθε Ευλογία στον Πρόεδρο, στα μέλη του Ολυμπιακού, στην μεγάλη αυτή οικογένεια… που αγωνίζεται για τα ιδανικά, όχι μόνο του αθλητισμού, αλλά και της φυλής μας, της ιδιοπροσωπίας μας».

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κωνσταντίνος Καραπαπάς, επεσήμανε πως «ο ηγέτης του Ολυμπιακού εδώ και χρόνια έχει επιλέξει τον δρόμο της προσφοράς και ο Ολυμπιακός επιστρέφει την τεράστια αγάπη που δέχεται από τον λαό σε όποιον έχει ανάγκη. Εμείς στεκόμαστε δίπλα στην Πειραϊκή Εκκλησία και σε αυτό το μονοπάτι της προσφοράς και της αγάπης που χαράζεται, είμαστε πάντα ταπεινά δίπλα σας».

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για τον μεγάλο «Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου από τις 09:00 έως τις 23:00 από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 fm», στα πλαίσια του οποίο ο Ολυμπιακός συνέβαλε για ακόμα μία φορά τα μέγιαστα, αναφέρθηκε στο πολύπλευρο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας και ευχαριστώντας τόσο τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, όσο και τον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 fm που υποστηρίζουν αυτή την δράση, υπογράμμισε πως «αυτή η κοινή προσπάθεια γεννάει αισθήματα φιλαλληλίας, αγάπης και στοργής για κάθε πονεμένο άνθρωπο», ενώ εκφράζοντας ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους δημοσιογράφους «που στελεχώνουν το δυναμικό του μεγάλου καναλιού και του ραδιοφωνικού σταθμού των Παραπολιτικών για την βοήθεια την οποία θα προσφέρουν σε αυτή την προσπάθεια ανακουφίσεως του πόνου των εμπεριστάτων ανθρώπων» ευχήθηκε «σε όλους να έχουν δύναμη και υγεία» και ο Θεός να δώσει τη λύτρωση από αυτή την πανδημία, αλλά και την ειρήνη και την αγάπη μεταξύ των ανθρώπων».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων