04/11/2022 04/11/2022 Όλο το επιτελείο της πλατφόρμας pemptousia.tv και του διεθνούς εκκλησιαστικού πρακτορείου Ορθοδοξία (ope.gr) θα βρίσκεται επί ποδός από τις 5 έως και τις 13 Νοεμβρίου για να μεταδώσουν ζωντανά την υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου στο πρώτο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά.  Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του μοναδικού κειμηλίου από...
04 Νοεμβρίου, 2022 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2022 - 18:04

Ο Πειραιάς υποδέχεται αύριο την Αγία Ζώνη

Διαδώστε:
Ο Πειραιάς υποδέχεται αύριο την Αγία Ζώνη

Όλο το επιτελείο της πλατφόρμας pemptousia.tv και του διεθνούς εκκλησιαστικού πρακτορείου Ορθοδοξία (ope.gr) θα βρίσκεται επί ποδός από τις 5 έως και τις 13 Νοεμβρίου για να μεταδώσουν ζωντανά την υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου στο πρώτο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του μοναδικού κειμηλίου από την επίγεια ζωή της Παναγίας, θα μεταδίδουμε ζωντανά, από τον Πειραιά, όλες τις ιερές ακολουθίες.

Η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου θα αφιχθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και θα παραμείνει έως και τις 13 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, τον πολιούχο της πόλης του Πειραιά.

Στις 11.00 θα γίνει η επίσημη υποδοχή της από τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Την Αγία Ζώνη θα κομίσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ συνοδεία Βατοπαιδινών πατέρων.

 

Διαβάστε ακόμη:

Ο Πειραιάς υποδέχεται με Τιμές Κράτους την Αγία Ζώνη – Το πρώτο λιμάνι γίνεται το επίκεντρο της Αττικής για μία εβδομάδα

Kυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου: «Θαύματα της Αγίας Ζώνης»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων