11/05/2020 11/05/2020 Στα θρανία τους επανήλθαν, σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, υπό, νέες, αρκετά διαφορετικές συνθήκες, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου που φοιτούν στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Εκεί βρέθηκε η κάμερα του ΣΚΑΪ, η οποία κατέγραψε και μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση με την πρωινή εκπομπή του σταθμού «ΣΗΜΕΡΑ», την υποδειγματική τήρηση από...
11 Μαΐου, 2020 - 14:56
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2020 - 14:45

Ο ΣΚΑΪ στα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεως Πειραιώς (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο ΣΚΑΪ στα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεως Πειραιώς (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα θρανία τους επανήλθαν, σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, υπό, νέες, αρκετά διαφορετικές συνθήκες, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου που φοιτούν στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Εκεί βρέθηκε η κάμερα του ΣΚΑΪ, η οποία κατέγραψε και μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση με την πρωινή εκπομπή του σταθμού «ΣΗΜΕΡΑ», την υποδειγματική τήρηση από τους μαθητές όλων των μέτρων προστασίας που προβλέπουν οι ειδικοί. Αξίζει να σημειώσουμε ότι, όπως θα δείτε και στο σχετικό video, κάθε μαθητής είχε στο θρανίο του μάσκα και αντισηπτικό για ατομική χρήση.

Κατά την διάρκεια της δεύτερης σύνδεσης που πραγματοποίησε η εκπομπή, η τηλεοπτική κάμερα κατέγραψε τα μέτρα προστασίας και ασφαλείας εν ώρα διαλλείματος των παιδιών από το μάθημα. Όλο το προηγούμενο διάστημα στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως πραγματοποιούνταν τηλεμαθήματα μέσω ειδικής πλατφόρμας της σχολικής μας μονάδας κάτι που συνεχίζει να συμβαίνει με για τους μαθητές και τις μαθήτριες των υπολοίπων τάξεων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων