05/11/2022 07/11/2022 Πλήθος πιστών, μαθητές σχολείων αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά για να υποδεχτούν  την Αγία Ζώνη και να λάβουν την ευλογία της Παναγίας μας. Φωτογραφίες Νίκος Χαλκιόπουλος / ope.gr  Στις 11. 30 το σκάφος του Λιμενικού έφτασε στο Λιμάνι και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής...
05 Νοεμβρίου, 2022 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2022 - 13:24

Πειραιάς: H υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Πειραιάς: H υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθος πιστών, μαθητές σχολείων αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά για να υποδεχτούν  την Αγία Ζώνη και να λάβουν την ευλογία της Παναγίας μας.

  • Φωτογραφίες Νίκος Χαλκιόπουλος / ope.gr

Στις 11. 30 το σκάφος του Λιμενικού έφτασε στο Λιμάνι και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ με τους Βατοπαιδινούς Πατέρες κόμισε την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Εκεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ υποδέχτηκε το Ιερό Κειμήλιο. Αγήματα του στρατού απέδωσαν τις πρέπουσες τιμές.

Παρόντες ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης και ο πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους Αθανάσιος Μαρτίνος.

Στη συνέχεια στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα τελέστηκε δέηση χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Διαβάστε ακόμη: Οι πρώτες εικόνες από την υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων