26/03/2024 26/03/2024 Με Εθνική υπερηφάνεια και την δέουσα τιμή πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Πειραιά η παρέλαση για την Επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821. Σε αυτήν συμμετείχαν, όπως κάθε χρόνο, και τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Κατά κοινή ομολογία, για μία ακόμη φορά οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων της τοπικής Εκκλησίας, παρέλασαν με καμάρι...
26 Μαρτίου, 2024 - 8:50
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2024 - 15:13

Πειραιάς: Τα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεως απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Πειραιάς: Τα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεως απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με Εθνική υπερηφάνεια και την δέουσα τιμή πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Πειραιά η παρέλαση για την Επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821.

Σε αυτήν συμμετείχαν, όπως κάθε χρόνο, και τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Κατά κοινή ομολογία, για μία ακόμη φορά οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων της τοπικής Εκκλησίας, παρέλασαν με καμάρι κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποσπώντας το χειροκρότημα όλων όσοι παρακολούθησαν την παρέλαση.

Τα παιδιά του Δημοτικού παρέλασαν κρατώντας σημαίες από της Επαναστάσεως από την στεριά και τη θάλασσα, τα παιδιά του Γυμνασίου παιανίζοντας κρουστά και τα παιδιά του Λυκείου με την σημαία της Επαναστάσεως του 1821 της Ύδρας.

Την παρέλαση παρουσίασε και φέτος ο κ. Δημήτριος Αλφιέρης, Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου και του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων.

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης:

Πειραιώς Σεραφείμ: “Οι Έλληνες δεν υπέστειλαν το πνευματικό τους φρόνημα”

Δοξολογία για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου στον Καθεδρικό Ι.Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων