16/10/2021 16/10/2021 Τον Αγιασμό για την νέα παραγωγική, όπως ευχήθηκε, χρονιά του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς τέλεσε την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, παρουσία του Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνου Κατσαφάδου. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του «για την πρόοδο αυτής της προσπάθειας που δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα»,...
16 Οκτωβρίου, 2021 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2021 - 8:47

Πειραιώς: «Κάθε τάλαντο είναι μία φωνή του Θεού μέσα στον κόσμο»

Διαδώστε:
Πειραιώς: «Κάθε τάλαντο είναι μία φωνή του Θεού μέσα στον κόσμο»

Τον Αγιασμό για την νέα παραγωγική, όπως ευχήθηκε, χρονιά του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς τέλεσε την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, παρουσία του Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνου Κατσαφάδου.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του «για την πρόοδο αυτής της προσπάθειας που δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα», αλλά όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «είναι μία ιεραποστολική κίνηση υπό την σκέπη της Εκκλησίας για να μεταλαμπαδεύσει στους νέους τα ζώπυρα της παραδόσεώς μας».

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Διευθύντρια Σπουδών κα Ευδοκία Σιδέρη και τον Γενικό Διευθυντή του Ωδείου κ. Νίκο Αμοργιανό, καθώς επίσης και «τους καθηγητές, τους σπουδαστές, αλλά και τους γονείς οι οποίοι εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην μητέρα Εκκλησία για αυτή την παιδεία η οποία εξυψώνει και αγιάζει την σκέψη και την καρδιά μας».

Ευχήθηκε σε όλους παραγωγική και δυναμική χρονιά «και μέσα από την μουσική και το Ωδείο της Μητροπόλεως να βοηθηθούν οι νέοι άνθρωποι να κατανοήσουν το μεγαλείο τους, την αξία τους» γιατί, όπως είπε ολοκληρώνοντας, «κάθε τάλαντο είναι μία φωνή του Θεού μέσα στον κόσμο και την ιστορία».

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για το πολυσχιδές έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και ύστερα από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου απένειμε τους τίτλους σπουδών στους αποφοίτους σπουδαστές του Ωδείου.

Τέλος, ο κ. Αμοργιανός ευχήθηκε με τη σειρά του να έχουν όλοι μια δημιουργική χρονιά.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων