04/09/2019 04/09/2019 Τον αγιασμό ενάρξεως της νέας σχολικής χρονιάς θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ την Τετάρτη 11/09 στις 11:00 στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Σε εγκύκλιο σημείωμά του προς τους μαθητές, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, αναφέρει – μεταξύ άλλων – τα εξής: «Στη φετινή εκπαιδευτική χρονιά, εύχομαι να σάς δοθούν πολλές...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2019 - 10:30

Πειραιώς Σεραφείμ: “Το δύσκολο είναι να αγαπάς”

Διαδώστε:
Πειραιώς Σεραφείμ: “Το δύσκολο είναι να αγαπάς”

Τον αγιασμό ενάρξεως της νέας σχολικής χρονιάς θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ την Τετάρτη 11/09 στις 11:00 στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Σε εγκύκλιο σημείωμά του προς τους μαθητές, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, αναφέρει – μεταξύ άλλων – τα εξής:

«Στη φετινή εκπαιδευτική χρονιά, εύχομαι να σάς δοθούν πολλές ευκαιρίες για να αγαπήσετε τα λόγια, τις σκέψεις, τα ποιήματα και τα θεωρήματα των ανθρώπων που εδώ και αιώνες συγκρότησαν τον πολιτισμό μας και τότε είναι βέβαιο πώς κι από τη δική σας ψυχή θα γεννηθούν πράγματα σπουδαία και μεγάλα. Γιατί το δύσκολο δεν είναι να μαθαίνεις, το δύσκολο είναι να αγαπάς».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων