25/09/2023 25/09/2023 O υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Κανελλόπουλος επισκέφθηκε την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο «ΜΑΡΙΝΑΚΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Ο κ. Κανελλόπουλος επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο, με τον οποίο τον συνδέει αφενός φιλία πολλών ετών από τα φοιτητικά τους χρόνια στην Νομική Σχολή, αφετέρου ο κοινός τόπος καταγωγής...
25 Σεπτεμβρίου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2023 - 18:34

Στον Μητροπολίτη Πειραιώς ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Κανελλόπουλος

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Πειραιώς ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Κανελλόπουλος

O υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Κανελλόπουλος επισκέφθηκε την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο «ΜΑΡΙΝΑΚΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Ο κ. Κανελλόπουλος επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο, με τον οποίο τον συνδέει αφενός φιλία πολλών ετών από τα φοιτητικά τους χρόνια στην Νομική Σχολή, αφετέρου ο κοινός τόπος καταγωγής μιας και ο Σεβασμιώτατος έλκει την καταγωγή του από την ηρωοτόκο αυτή περιοχή της Ελλάδος, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του.

Καλωσορίζοντας τον κ. Κανελλόπουλο ο Σεβασμιώτατος σημείωσε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με εγνωσμένο κύρος και ήθος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχετε να δώσετε πολλά στην ιδιαιτέρα πατρίδα μας».

«Αυτή η ηρωοτόκος περιοχή της Ελλάδος προσέφερε στο Γένος την βαθιά επίγνωση της ιδιοπροσωπίας του», επεσήμανε ο Σεβασμιώτατος και κάνοντας αναφορά στα «ηρωικά θύματα της ναζιστικής κατοχής, αλλά και σε όλους τους Καλαβρυτινούς που ανά τους αιώνες ύψωσαν το θούριο της ρωμιοσύνης και της λευτεριάς μας», ευχήθηκε στον κ. Κανελλόπουλο «καλή επιτυχία και καλή διακονία στον χώρο των Αγίων, των Μαρτύρων και των ηρώων που μας εμπνέουν και μας οδηγούν».

«Έχω την απόλυτη βεβαιότητα πως σε ό,τι ο λαός μας σας προσφέρει σαν διακονία θα την πληροφορήσετε με πολύ επίγνωση, επιστημοσύνη, αγάπη, σεβασμό και αλήθεια», είπε καταλήγοντας.

Από την πλευρά του ο κ. Θανάσης Κανελλόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, διαβεβαιώνοντάς τον «ότι τα ιδανικά αυτά με τα οποία μας μεγάλωσαν οι γονείς μας, η αγάπη στον συνάνθρωπό μας, ο σεβασμός στην Εκκλησία μας και γενικά στην ιεροσύνη, θέλω να τα μεταδώσω και στους συμπολίτες μας», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Αγαπώ τον τόπο μας, τα ηρωικά Καλάβρυτα και θέλω να προσφέρω», τόνισε ο κ. Κανελλόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε στον υποψήφιο Δήμαρχο Καλαβρύτων μία εικόνα της Παναγίας που είναι «η προστασία των Καλαβρύτων».

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Επίσκεψη Υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων κ.Κανελλόπουλου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων