04/05/2019 04/05/2019 Συναυλία κατά της φτώχειας διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς τη Δευτέρα 13 Μαΐου  στις 19:00 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιώς για την ενίσχυση του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου και των συσσιτίων. Θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς  ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες οι οποίοι θα ενώσουν τις φωνές τους με σκοπό την στήριξη του πολυσχιδούς φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως...
04 Μαΐου, 2019 - 19:25

Συναυλία κατά της φτώχειας στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Διαδώστε:
Συναυλία κατά της φτώχειας στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Συναυλία κατά της φτώχειας διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς τη Δευτέρα 13 Μαΐου  στις 19:00 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιώς για την ενίσχυση του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου και των συσσιτίων. Θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς  ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες οι οποίοι θα ενώσουν τις φωνές τους με σκοπό την στήριξη του πολυσχιδούς φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μητρόπολις Πειραιώς σε καθημερινή βάση προσφέρει περίπου 7.500 μερίδες φαγητού σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας.

Διάθεση προσκλήσεων θα γίνεται από το Βιβλιοπωλείο στα προπύλαια του Καθεδρικού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς, τον  Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία» και από τους ενοριακούς Ναούς της Μητροπόλεως Πειραιώς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων