05/06/2020 05/06/2020 Ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό όραμα υλοποιεί η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς μέσω των Εκπαιδευτηρίων της, με αρχές και αξίες αλλά και με σύγχρονες παιδαγωγικές και επιστημονικές μεθόδους. Οι εγγραφές για την επόμενη σχολική χρονιά  για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης (Παιδικός Σταθμός- Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) συνεχίζονται και πραγματοποιούνται στη γραμματεία των Εκπαιδευτηρίων. Τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς προσφέρουν επιπλέον ώρες...
05 Ιουνίου, 2020 - 18:13
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2020 - 17:55

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεως Πειραιώς

Διαδώστε:
Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεως Πειραιώς

Ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό όραμα υλοποιεί η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς μέσω των Εκπαιδευτηρίων της, με αρχές και αξίες αλλά και με σύγχρονες παιδαγωγικές και επιστημονικές μεθόδους. Οι εγγραφές για την επόμενη σχολική χρονιά  για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης (Παιδικός Σταθμός- Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) συνεχίζονται και πραγματοποιούνται στη γραμματεία των Εκπαιδευτηρίων.

Τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς προσφέρουν επιπλέον ώρες διδασκαλίας, μετασχολικό φροντιστηριακό μάθημα στο λύκειο, ενσωματωμένο φροντιστηριακό μάθημα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, εκμάθηση τριών ξένων γλωσσών με φροντιστηριακή μορφή, πιστοποίηση πληροφορικής και έχουν την πεποίθηση ότι οι μαθητές πρέπει:

  • Να αναπτύσσουν ελεύθερο δημοκρατικό ήθος, καλλιεργώντας την πειθαρχημένη σκέψη.
  • Να έχουν υπευθυνότητα και να μη συγκινούνται από ουτοπικά συνθήματα.
  • Να σέβονται τα δικαιώματα των άλλων, αναγνωρίζοντας τις υποχρεώσεις τους.
  • Να καλλιεργούν το πνεύμα της ευσυνείδητης πειθαρχίας και αυτοπειθαρχίας.
  • Να επιλύουν τις διαφορές τους με γόνιμο διάλογο.
  • Να είναι εργατικοί, να αναπτύσσουν συλλογικό πνεύμα και να κινούνται στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας.

Τα Εκπαιδευτήρια παρέχουν στους μαθητές ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις, μέσα σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον. Διαθέτουν υπερσύγχρονες, ανακαινισμένες εγκαταστάσεις με άρτια εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, διαδραστικούς πίνακες αλλά και εργαστήρια.

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν:

Σχετικά με τον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο στον τηλεφωνικό αριθμό 2104634113 και για το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο στον τηλεφωνικό αριθμό 2104610915.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων