30/06/2021 30/06/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς ανήγγειλε χθες το απόγευμα με βαθύτατη, κατ’ άνθρωπον, θλίψη και οδύνη, την προς Κύριον εκδημία του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Ιωάννου Θεοδωροπούλου, Εφημερίου του Καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Τριάδος Πειραιώς, που έφυγε για την αιώνια ζωή εξαιτίας ανακοπής καρδιάς. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μητροπόλεως διακόνησε ευόρκως, θεοφιλώς και αόκνως την Εκκλησία. Η...
30 Ιουνίου, 2021 - 12:29
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2021 - 12:32

Τελείται η εξόδιος του μακαριστού π. Ιωάννη Θεοδωρόπουλου

Διαδώστε:
Τελείται η εξόδιος του μακαριστού π. Ιωάννη Θεοδωρόπουλου

Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς ανήγγειλε χθες το απόγευμα με βαθύτατη, κατ’ άνθρωπον, θλίψη και οδύνη, την προς Κύριον εκδημία του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Ιωάννου Θεοδωροπούλου, Εφημερίου του Καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Τριάδος Πειραιώς, που έφυγε για την αιώνια ζωή εξαιτίας ανακοπής καρδιάς. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μητροπόλεως διακόνησε ευόρκως, θεοφιλώς και αόκνως την Εκκλησία.

Η εξόδιος Ακολουθία τελείται αυτή την ώρα, σήμερα Τετάρτη 30 Ιουνίου, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Τριάδος Πειραιώς. Η δε ταφή αυτού θα γίνει αμέσως μετά στο Κοιμητήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο Σχιστό Αττικής.

Κύριος ο Θεός αναπαύσει την ψυχήν του μακαριστού Πρωθιερέως Ιωάννου Θεοδωροπούλου εν χώρα ζώντων!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων