28/08/2019 28/08/2019 Στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά όρκισε σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, την νέα δημοτική αρχή και το συμβούλιο της Πόλης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Πειραιά κ.Ιωάννη Μώραλη καλή νέα θητεία και δύναμη στο έργο του, για το καλό του Πειραιά και των Πειραιωτών. Ευχήθηκε επίσης καλή...
28 Αυγούστου, 2019 - 21:25

Τη νέα Δημοτική Αρχή όρκισε ο Μητροπολίτης Πειραιώς

Διαδώστε:
Τη νέα Δημοτική Αρχή όρκισε ο Μητροπολίτης Πειραιώς

Στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά όρκισε σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, την νέα δημοτική αρχή και το συμβούλιο της Πόλης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Πειραιά κ.Ιωάννη Μώραλη καλή νέα θητεία και δύναμη στο έργο του, για το καλό του Πειραιά και των Πειραιωτών.

Ευχήθηκε επίσης καλή θητεία στους Αρχηγούς των παρατάξεων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και στον πρώτο σε σταυρούς Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά κ.Ευάγγελο Μαρινάκη.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ.Τάκη Θεοδωρικάκου, Βουλευτών και πολιτευτών της Α΄ Περιφέρειας Πειραιά, του Νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γεωργίου Πατούλη, του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχου Λ.Σ. Σταματίου Ράπτη, του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Πειραιά, Ταξίαρχου Παναγιώτη Γεωργόπουλου, Προεδρείων Σωματείων, Φορέων, Συλλόγων, καθώς επίσης και εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων