02/07/2019 02/07/2019 Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Γαλακτοτροφούσας, η οποία χρονολογείται στα μέσα του 19ου αιώνα, δώρησε ο κ. Κωνσταντίνος Φλούμηε στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στα Ταμπούρια Πειραιά. Το Ιερό Εικόνισμα του κ. Φλούμη προήλθε στην κατοχή του από τον παππού του και κατόπιν αποδοχής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ το Ιερό Εικόνισμα...
02 Ιουλίου, 2019 - 20:55

Την Παναγία Γαλακτοτροφούσα υποδέχτηκαν στα Τουμπούρια στον Πειραιά

Διαδώστε:
Την Παναγία Γαλακτοτροφούσα υποδέχτηκαν στα Τουμπούρια στον Πειραιά

Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Γαλακτοτροφούσας, η οποία χρονολογείται στα μέσα του 19ου αιώνα, δώρησε ο κ. Κωνσταντίνος Φλούμηε στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στα Ταμπούρια Πειραιά.

Το Ιερό Εικόνισμα του κ. Φλούμη προήλθε στην κατοχή του από τον παππού του και κατόπιν αποδοχής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ το Ιερό Εικόνισμα κομίστηκε και θα παραμείνει εσαεί στον Ιερό Ναό προς ευλογία και αγιασμό των πιστών.

Η Ιερά Εικόνα γεμάτη τάματα από πιστούς και αφιερώματα Ιερέων και Επισκόπων μεταφέρθηκε από την οικία του κ. Ιωάννη στον Ιερό Ναό με λιτανευτική πομπή.

Το Ιερό Εικόνισμα συνόδευσαν μέλη του τοπικού Συλλόγου Ποντίων, ενώ η υποδοχή έγινε στην είσοδο του Ιερού Ναού από τον  Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Στη συνέχεια τελέστηκε δέηση και Δοξολογία παρουσία πλήθους κόσμου.

Φωτογραφίες – Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καρπαθάκης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων