06/11/2022 06/11/2022 Η πρώτη Θεία Λειτουργία ενώπιον της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, του μοναδικού θεομητορικού κειμηλίου από την επίγεια ζωή της Παναγίας μας, τελέστηκε την Κυριακή Ζ΄Λουκά 6 Νοεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς, όπου βρίσκεται από χθες ενώ θα παραμείνει έως και τις 13 Νοεμβρίου προς προσκύνηση του πιστού λαού ο οποίος αθρόα συρρέει προκειμένου...
06 Νοεμβρίου, 2022 - 16:33
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2022 - 16:27

Το «Άξιον εστίν» ενώπιον της Αγίας Ζώνης στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πειραιώς (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Το «Άξιον εστίν» ενώπιον της Αγίας Ζώνης στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πειραιώς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρώτη Θεία Λειτουργία ενώπιον της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, του μοναδικού θεομητορικού κειμηλίου από την επίγεια ζωή της Παναγίας μας, τελέστηκε την Κυριακή Ζ΄Λουκά 6 Νοεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς, όπου βρίσκεται από χθες ενώ θα παραμείνει έως και τις 13 Νοεμβρίου προς προσκύνηση του πιστού λαού ο οποίος αθρόα συρρέει προκειμένου να λάβει την χάρη Της.

Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ ο οποίος και προσεκόμισε την Τιμία Ζώνη από το Άγιον Όρος. Συλλειτούργησαν Βατοπαιδινοί πατέρες, οι κληρικοί του ναού καθώς και κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Μητροπόλεως Πειραιώς. Έψαλλε ο Άρχων Πρωτοψάλτης κ. Γρηγόριος Νταραβάνογλου.

Μετά το «εξαιρέτως της Παναγίας Αχράντου» ο Άρχων Πρωτοψάλτης κ. Γρηγόριος Νταραβάνογλου έψαλλε μαζί με τους υπόλοιπους ψάλτες το «Άξιον εστίν» στο μέσο του ναού έμπροσθεν της Αγίας Ζώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγιος Νικόλαος Πειραιά: Η πρώτη Θεία Λειτουργία ενώπιον της Αγίας Ζώνης (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων