16/09/2022 16/09/2022 Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή, η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, διοργανώνει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιώς φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο το «Σμυρνέϊκο Μινόρε» Για το σκοπό αυτό, η Γλυκερία, ο Παντελής Θαλασσινός και ο Δημήτρης Κοντογιάννης, θα ενώσουν τις φωνές τους με σκοπό, αφενός την ενίσχυση του πολύπλευρου...
16 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2022 - 11:03

Το «Σμυρνέϊκο Μινόρε» με την Γλυκερία και τον Παντελή Θαλασσινό από την Ι.Μ. Πειραιώς

Διαδώστε:
Το «Σμυρνέϊκο Μινόρε» με την Γλυκερία και τον Παντελή Θαλασσινό από την Ι.Μ. Πειραιώς

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή, η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, διοργανώνει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιώς φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο το «Σμυρνέϊκο Μινόρε»

Για το σκοπό αυτό, η Γλυκερία, ο Παντελής Θαλασσινός και ο Δημήτρης Κοντογιάννης, θα ενώσουν τις φωνές τους με σκοπό, αφενός την ενίσχυση του πολύπλευρου φιλανθρωπικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας κατά της φτώχειας, αφετέρου την διατήρηση της ιστορικής μας μνήμης μιας και η πόλη του Πειραιά υπήρξε το πρώτο λιμάνι των κατατρεγμένων και διασωθέντων Ελλήνων.

Την εκδήλωση, θα παρουσιάσουν η Ανδριάνα Ζαρακέλη, η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Αλφιέρης, θα συμμετάσχει και η μαθητική χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Αφήγηση κειμένων από την ηθοποιό Δήμητρα Χατούπη, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Στέλιος Φωτιάδης. Η όλη προσπάθεια πραγματοποιείται με την συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του ΕΒΕΠ.

Διάθεση προσκλήσεων γίνεται από τους Ιερούς Ναούς και το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία» και ηλεκτρονικά από to ticketservices.gr.

Περισσότερες πληροφορίες: 2104118646 και 2104122625

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων