23/04/2019 23/04/2019 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ επισκέφτηκε τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς ο Πρόεδρος του κόμματος «Ελλάδα ο άλλος δρόμος» κ.Νότης Μαριάς. Ο κ.Μαριάς ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την σημερινή παρουσίας της υποψηφιότητάς του για την Ευρωβουλή. Αναφέρθηκαν τόσο σε θέματα Ευρώπης, όσο και μεταναστευτικής πολιτικής, ενώ συζήτησαν και...
23 Απριλίου, 2019 - 13:31

Τον Μητρ.Πειραιώς επισκέφθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ.Νότης Μαριάς

Διαδώστε:
Τον Μητρ.Πειραιώς επισκέφθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ.Νότης Μαριάς

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ επισκέφτηκε τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς ο Πρόεδρος του κόμματος «Ελλάδα ο άλλος δρόμος» κ.Νότης Μαριάς.

Ο κ.Μαριάς ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την σημερινή παρουσίας της υποψηφιότητάς του για την Ευρωβουλή.

Αναφέρθηκαν τόσο σε θέματα Ευρώπης, όσο και μεταναστευτικής πολιτικής, ενώ συζήτησαν και την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στη Σρι Λάνκα.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο Σεβασμιώτατος, μεταξύ άλλων, ενημέρωσε τον κ.Μαριά για τις φιλανθρωπικές δράσεις της τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων