25/11/2022 25/11/2022 Με ουσιαστικό στόχο να μπορέσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα να ανταποκριθούμε στις πολλές απαιτήσεις όσων βιώνουν την απόλυτη φτώχεια, η Ι.Μητρόπολη Πειραιώς διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά, την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00, μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιώς. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν με αλφαβητική σειρά οι καλλιτέχνες: Στάθης Αγγελόπουλος, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βασιλικη...
25 Νοεμβρίου, 2022 - 9:48
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2022 - 9:52

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία κατά της φτώχειας από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη Συναυλία κατά της φτώχειας από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς

Με ουσιαστικό στόχο να μπορέσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα να ανταποκριθούμε στις πολλές απαιτήσεις όσων βιώνουν την απόλυτη φτώχεια, η Ι.Μητρόπολη Πειραιώς διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά, την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00, μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιώς.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν με αλφαβητική σειρά οι καλλιτέχνες: Στάθης Αγγελόπουλος, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βασιλικη Καρακώστα, Στέλλα Κονιτοπούλου, Νεκταριος Σφυράκης και σε μια ξεχωριστή εμφάνιση η Κατερίνα Στανίση. Μαζί τους θα τραγουδίσει και η χορωδία των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Η τοπική Εκκλησία δεν παραμένει αδιάφορη μπροστά στις αυξανόμενες δυσκολίες και τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση των αδελφών μας, που με αξιοπρέπεια παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους.

Το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς δεν περιορίζεται μόνο στην καθημερινή διανομή μερίδων φαγητού, μέσα από το ενοριακό δίκτυο της Τράπεζας Αγάπης, το οποίο καλύπτει ανάγκες των συνανθρώπων μας χωρίς διακρίσεις σε χρώμα, φύλο, καταγωγή ή θρήσκευμα, ως δημιουργήματα του Τριαδικού μας Θεού ή στην κάλυψη διαφόρων άλλων αναγκών (ιατροφαμακευτική περίθαλψη, πληρωμές ΔΕΚΟ, ενοικίων κλπ), αλλά ανακουφίζει και κάθε είδους σωματικό και ψυχικό πόνο.

Η Συναυλία αυτή εντάσσεται στην γενικότερη κοινωνική δράση της τοπικής μας Εκκλησίας, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο πολύπλευρο και πολυσχιδές φιλανθρωπικό μας έργο. Θυμίζουμε ότι στις 22 Δεκεμβρίου το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ θα προσφέρει, όπως κάθε χρόνο, δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο Θανάσης Πάτρας, η Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο Δημήτρης Αλφιέρης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία» (210 41 18 602 και 210 41 18 640) και στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς (210 41 22 625).

Προπώληση Εισιτηρίων: Από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία», από τα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεώς μας και από το ticketservices.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων