14/01/2019 14/01/2019 Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών ο Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή. Ο Σεβασμιώτατος, εδώ και καιρό δοκιμάζεται αντιμετωπίζοντας θέματα με την υγεία του για τα οποία νοσηλεύεται κατά καιρούς και για μεγάλα διαστήματα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος (κατά κόσμο Γεράσιμος) Ζαφείρης γεννήθηκε...
14 Ιανουαρίου, 2019 - 19:33

Δύσκολες ώρες για τον Μητροπολίτη Περιστερίου

Διαδώστε:
Δύσκολες ώρες για τον Μητροπολίτη Περιστερίου

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών ο Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή. Ο Σεβασμιώτατος, εδώ και καιρό δοκιμάζεται αντιμετωπίζοντας θέματα με την υγεία του για τα οποία νοσηλεύεται κατά καιρούς και για μεγάλα διαστήματα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος (κατά κόσμο Γεράσιμος) Ζαφείρης γεννήθηκε στην Άρτα το 1935. Αποφοίτησε αριστούχος από την Θεολογική Σχολή της Χάλκης το 1960. Από το 1978 είναι Μητροπολίτης Περιστερίου.    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων