11/05/2020 11/05/2020 Μέσα στα πλαίσια της ποιμαντικής μερίμνης και του διαρκούς ενδιαφέροντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Κλήμεντος για τους ενδεείς και ελαχίστους αδελφούς του Κυρίου μας και αδελφούς μας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, υλοποιείται Πρόγραμμα Διανομής 1750 μερίδων φαγητού (έτοιμα γεύματα πρωί και βράδυ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος και τα Σαββατοκύριακα). Οι...
11 Μαΐου, 2020 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2020 - 13:02

1750 μερίδες φαγητού – Έτοιμα γεύματα πρωί και βράδυ

Διαδώστε:
1750 μερίδες φαγητού – Έτοιμα γεύματα πρωί και βράδυ

Μέσα στα πλαίσια της ποιμαντικής μερίμνης και του διαρκούς ενδιαφέροντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Κλήμεντος για τους ενδεείς και ελαχίστους αδελφούς του Κυρίου μας και αδελφούς μας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, υλοποιείται Πρόγραμμα Διανομής 1750 μερίδων φαγητού (έτοιμα γεύματα πρωί και βράδυ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος και τα Σαββατοκύριακα).

Οι Υπεύθυνοι Ιερείς των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής, λόγω των μέτρων για τον Κορονοιό, παραλαμβάνουν καθημερινά τα τυποποιημένα γεύματα από τον Υπεύθυνο Ιερέα του Καθεδρικού Ναού π. Θεόδωρο Ασημακόπουλο και στη συνέχεια τα διανέμουν κατ΄ οίκον με απόλυτη προσοχή στους έχοντας ανάγκη αδελφούς μας.

Το εν λόγω Πρόγραμμα προβλέπεται να διαρκέσει τουλάχιστον ένα μήνα.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων