25/06/2022 25/06/2022 Με την Χάρη του Παναγίου Πνεύματος και σύμφωνα με την προβλεπόμενη εκκλησιαστική τάξη και τη δέουσα πανηγυρική λαμπρότητα, τελέσθηκαν σήμερα Σάββατο (25/06) στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Περιστερίου τα εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Ρηγίνου, Επισκόπου Σκοπέλου από τον Ποιμενάρχη Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟ. Στον λόγο του κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας...
25 Ιουνίου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2022 - 21:07

Εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Ρηγίνου στο Περιστέρι

Διαδώστε:
Εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Ρηγίνου στο Περιστέρι

Με την Χάρη του Παναγίου Πνεύματος και σύμφωνα με την προβλεπόμενη εκκλησιαστική τάξη και τη δέουσα πανηγυρική λαμπρότητα, τελέσθηκαν σήμερα Σάββατο (25/06) στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Περιστερίου τα εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Ρηγίνου, Επισκόπου Σκοπέλου από τον Ποιμενάρχη Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟ.

Στον λόγο του κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος, ανέφερε μεταξύ άλλων: « ότι όταν ο Επίσκοπος τελεί την ακολουθία των εγκαινίων τα τελεί για το σύνολο της τοπικής Εκκλησίας, ενώ αναφέρθηκε στους συμβολισμούς και στην οντολογική διάσταση του γεγονότος των εγκαινίων».

Μετά το πέρας των εγκαινίων και της Θείας Λειτουργίας, δόθηκε αναμνηστικό έντυπο των εγκαινίων στους πιστούς και παρατέθηκε τιμητική δεξίωση.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων