24/07/2020 24/07/2020 Με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Κλήμεντος, σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020, ημέρα θλίψεως, πόνου, περισυλλογής και προσευχής για σύσσωμο τον ορθόδοξο κόσμο και ιδιαιτέρως για εμάς τους Ελληνες, αφού το “Μέγα Μοναστήρι” η Αγιά Σοφιά, της Ρωμιοσύνης το αιώνιο Σύμβολο μετατρέπεται σε τζαμί, ως ελάχιστη συμμετοχή σε αυτό το θλιβερό γεγονός, ενώνουμε τις...
24 Ιουλίου, 2020 - 13:47

“Ενώνουμε τις δεήσεις μας στον Πανοικτίρμονα Κύριο και στην Υπέρμαχο Στρατηγό”

Διαδώστε:
“Ενώνουμε τις δεήσεις μας στον Πανοικτίρμονα Κύριο και στην Υπέρμαχο Στρατηγό”

Με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Κλήμεντος, σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020, ημέρα θλίψεως, πόνου, περισυλλογής και προσευχής για σύσσωμο τον ορθόδοξο κόσμο και ιδιαιτέρως για εμάς τους Ελληνες, αφού το “Μέγα Μοναστήρι” η Αγιά Σοφιά, της Ρωμιοσύνης το αιώνιο Σύμβολο μετατρέπεται σε τζαμί, ως ελάχιστη συμμετοχή σε αυτό το θλιβερό γεγονός, ενώνουμε τις δεήσεις μας στον Πανοικτίρμονα Κύριο και στην Υπέρμαχο Στρατηγό του Γένους μας με όλο τον Χριστιανικό Κόσμο και τελούμε ειδική δέηση προ του “Δι΄ ευχών” του Εσπερινού, στις 19:00μ.μ.

Τελουμένης της Δεήσεως οι κώδωνες απάντων των Ιερών Ναών θα κρούουν πενθίμως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων